Fındıklı Ziraat Odası

ZOBİS
Fındıklı Ziraat Odası > Haberler > ŞEHİT CAVİT KÖROĞLU ANADOLU LİSESİNDE ETKİNLİK

ŞEHİT CAVİT KÖROĞLU ANADOLU LİSESİNDE ETKİNLİK

Şehit Cavit Köroğlu Anadolu lisesi müdürü Selim Özcihan , öğretmenleri ve öğrencileri ile Fındıklı Ziraat Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Özsoy, başkan yardımcısı Sait Terzi, yönetim kurulu üyeleri Özkan Gülşen, Özcan Özgen, Cavit Hocoğlu, meclis üyesi Soner Öztürk ve genel sekreter Şendoğan Ergüven; hep birlikte Fındıklı Ziraat Odasının yetiştirdiği yöresel meyve fidanlarını Şehit Cavit Köroğlu Anadolu Lisesi bahçesinin çevresine diktiler. Başkan Mehmet Ali Özsoy öğrencilerden diktikleri fidanın sulamasını, budamasını, gübrelemesini mezun olacakları güne kadar birlikte yapacaklarının sözünü aldı. Okul müdürü Selim Özcihan ve öğrenciler Fındıklı Ziraat Odasının yapmış olduğu bu faaliyetten memnuniyetlerini ve bundan sonra da ortak faaliyetler yapmak istediklerini dile getirdiler.